X 
Arşiţa stiri: 192
Jocurile Olimpice stiri: 147
Transnistria stiri: 1414

Pistoalele, găsite în apartamentul fugarului Șor, rămîn sub sechestru

2 mai. 08:45   Politică
4265 0

Trei pistoale cu glonț și unul cu bile de cauciuc, permisul de armă, precum și multe cartușe de diverse calibre, găsite într-un apartament din Chişinău şi care aparțin fugarului Ilan Șor, rămîn sub sechestru.

Magistraţii Judecătoriei Centru au respins solicitarea avocaţilor fugarului Ilan Şor, care au cerut anularea procesului-verbal de punere sub sechestru a acestui mic arsenal.

Decizia poate fi atacată în cel mult 15 zile, la Curtea de Apel Chişinău. Armele şi muniţiile sînt la Inspectoratul de Poliție Rîșcani şi, după ce vor fi confiscate prin sentinţă judecătorească, vor fi evaluate de specialişti şi vîndute, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Toate au fost gasite într-un seif după ce fortele de ordine au pătruns cu forța într-unul dintre imobilele lui Șor.

La sfîrșitul lui iulie 2023, a început procedura de recuperare a sumei de peste 5 miliarde de lei, în beneficiul Băncii de Economii. Banii urmează să fie luaţi de la Șor după ce Curtea de Apel l-a condamnat definitiv la 15 ani de închisoare pentru escrocherie în proporții deosebit de mari în dosarul Frauda bancară.


Procuratura Anticorupție anunţă că, în prezent, sînt puse sub sechestru bunuri aparţinînd lui Șor în valoare de peste 580 de milioane de lei.

10
5
1
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав