X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Care vor fi prețurile la carburanți în Moldova în acest weekend

17 mai. 12:09   Economie
7144 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat vineri, 17 mai, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 18 mai.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,15 lei/litru (-4 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 20,68 lei/litru (fără schimbări), transmite Noi.md.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual. Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

2
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?