COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deputatul independent Alexandru Oleinic a comentat moțiunea de cenzură

Deputatul independent Alexandru Oleinic a comentat moțiunea de cenzură

După ce în Parlament a fost înaintată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, deputatul independent Alexandru Oleinic, spune că doar printr-un dialog constructiv se va putea îmbunătăți starea lucrurilor.

În același timp, acesta își pune cîteva întrebări, care spune el, sînt o problemă și anume dacă se dă jos Guvernul Chicu, „cu cine îl schimbăm și cu cine îl votăm, scrie tv8.md.

„ACUM, cîteva minute, a fost înaintată moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu…Din tot ce s-a citit de la tribuna centrală, cu unele expuneri sînt de acord. Trebuie să recunoaștem – în unele domenii chiar au eșuat… Și sînt necesare schimbări, găsite măsuri de soluționare a problemelor, etc.


Dar ACUM alta este problema – dacă-l dăm jos acest Guvern, cu cine-l schimbăm? Mai mult, cu cine-l votăm?, dacă chiar și semnatarii nu acceptă susținerea unor fracțiuni/grupuri parlamentare…

Dacă toate acestea sînt pentru un PR – este un lucru. Dar dacă dorim să schimbăm ceva – trebuie să ne așezăm și să discutăm, doar printr-un dialog constructiv putem îmbunătăți starea lucrurilor, precum și condițiile de trai al cetățenilor…”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load