Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Avocatul lui Filat, despre decizia motivată a Curții de Apel

9 dec. 2016,, 18:00   Societate
3965 3
Решение АП по «делу Филата» составило 211 страниц
Foto: protv.md

Avocatul Igor Popa afirmă că decizia motivată emisă de magistraţii de la Curtea de Apel în dosarul lui Vlad Filat are 211 pagini și nu a reușit să facă cunoștință cu toate argumentele aduse de instanță.


Totodată, el afirmă că o va studia și va face public întregul dosar, nu doar această decizie a Curții de Apel. „Publicul trebuie să cunoască adevărul.”

„Această decizie este definitivă, dar nu irevocabilă. Noi vom studia cu atenție decizia motivată și, în termen de 30 de zile, vom depune un recurs la Curtea Supremă de Justiție. Doar după decizia CSJ putem vorbi de o decizie definitivă și irevocabilă".

Apărătorul lui Vlad Filat s-a referit și la un aspect al acuzării, care nu se regăsește în sentința Curții de Apel.

„Este vorba de cele 320 de milioane de lei care i-ar fi primit Vlad Filat de la trei femei din Federația Rusă care nu au fost niciodată în R. Moldova. Văd din sentință că ACEST CAPĂT DE ACUZARE A FOST EXCLUS. Asta demonstrează o dată în plus că acest dosar conține doar probe artificiale. Vom demonstra că tot dosarul se bazează doar pe presupuneri și probe artificiale”, a precizat Igor Popa”, mai scrie avocatul pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că astăzi Curtea de Apel a prezentat decizia motivată emisă în dosarul lui Vlad Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?