Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Dmitri Dmitrenco: "Experții medico-legali se află într-un proces de învățare continuă"

1 mai. 06:30   Societate
2486 0

Un expert medico-legal în activitatea sa trebuie să combine o gamă largă de alte specialități medicale și să aibă cunoștințe aprofundate în alte domenii.

Despre acest lucru a declarat expertul judiciar medico-legal în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md

"Munca noastră este formată dintr-o listă extinsă de specialități medicale. Adică, atunci cînd examinăm documente medicale sau examinăm un corp, trebuie să avem cunoștințe nu doar despre terapie sau chirurgie, ci și, de exemplu, despre obstetrică. Adică, dacă o persoană cu specializare îngustă, ca obstetrician, se ocupă doar de obstetrică, chirurgie, sau este obstetrician-ginecolog, noi trebuie să cunoaștem toate aceste domenii, toate direcțiile", a declarat Dmitri Dmitrenco.

Potrivit acestuia, experții medico-legali obțin o bază importantă la universitate, dar se află într-un proces de învățare continuă, citind permanent cărți medicale, literatură științifică, pentru că fără aceasta nu se poate. În același timp, ei citesc nu numai cărți de specialitate, ci și despre principalele domenii medicale.

3
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?