Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Ce întorsătură! Decizia luată de avocatul bărbatului reținut în dosarul omorului tinerei de 19 ani

23 apr. 13:24   Societate
6178 0

Avocatul lui Gheorghe Cotorobai, bărbatul reținut în dosarul omorului tinerei de 19 ani din Orhei, a declarat că nu-i mai reprezintă interesele.

Ion Stegărescu spune că persoanele care l-au angajat să presteze servicii juridice pentru principalul suspect în producerea crimei, au reziliat contractul cu acesta, luni, 22 aprilie.

Avocatul, care a declarat anterior că a ajuns să fie hărțuit din cauza că a acceptat să-l reprezinte pe Gheorghe Cotorobai, a declarat că a fost reziliat contractul de către client, fără să specifice cine l-a contractat sau care a fost motivul de reziliere, notează Noi.md cu referire la ZdG.

„Cu mine beneficiarii, deja, au reziliat contractul de prestare a serviciilor juridice, nu mai sînt avocatul acestuia, cine este acum avocat, nu cunosc. Chiar dacă mi-au explicat motivul de reziliere, nu pot să-l comunic, deoarece sînt date cu caracter personal și nu pot fi divulgate. Contractul s-a reziliat prin cererea depusă”, a declarat Ion Stegărescu.

Avocatul a reiterat că atît el, cît și familia sa a fost supusă presiunilor din partea societății după ce a acceptat să ofere servicii juridice pentru Gheorghe Cotorobai.


„Avocatul își face datoria, conform legii. Atît timp cînd lumea m-a atacat, într-un mod neîntemeiat, nefondat și ilegal, prin urmare, statul nu are decît să caute avocat. Noi nu sîntem pentru faptul ca să împiedicăm organul de urmărire penală să descopere o infracțiune, asta e competența lor, noi sîntem ca observatori pe dosar și procesul penal, ca persoana să nu fie bătută, torturată. Dar aici, s-a luat invers, că eu sînt criminal, familia mea”, a punctat el.

În data de 19 aprilie, într-o fîșie forestieră din apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a fost găsit corpul neînsuflețit al tinerei din Orhei.

Amintim că Ana-Maria Guja a urcat într-o mașină în seara zilei de 12 aprilie, după care a fost de negăsit timp de mai multe zile.

La volanul mașinii, se afla Gheorghe Cotorobai, de 45 de ani, care este și principalul suspect pe acest caz. Deocamdată, acesta refuză să conlucreze cu oamenii legii.

1
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?