X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Greceanîi: Nu l-am angajat pe Chirtoacă ca secretar

18 iun. 2015,, 17:48   Politică
8857 21

Greceanîi: Nu l-am angajat pe Chirtoacă ca secretar
Foto: moldova.org

„Nu l-am angajat pe Dorin Chirtoacă în calitate de secretar și nu are de ce să-mi facă agenda”. Astfel a comentat candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Zinaida Greceanîi, îndemnul liberalului de a participa la o dezbatere publică pe marginea problemei transportului public din capitală, notează NOI.md.

Dezbaterea urma să aibă loc mîine, la sediul Regiei Transport Electric din Chișinău. „Noi mîine vom merge la o conferință de presă cu cetățenii la Parcul de autobuze de la Botanica. Chirtoacă nu are de ce să-mi facă agenda, eu nu l-am angajat în calitate de secretar ca să-mi facă agenda. Mult stimatul nostru primar, în afară de a face show-uri politice și a-și face publicitate pe donarea de sînge, nu știe cred că să facă altceva. Spuneți-mi, un primar care a fost opt ani în această funcție are nevoie de atîtea panouri publicitare ca să se facă cunoscut?”, a spus Greceanîi.

Recent Dorin Chirtoacă a invitat-o pe Zinaida Greceanîi să-și prezinte viziunile cu privire la soluționarea problemei transportului public în Chișinău.

Cei doi se vor confrunta în turul II al alegerilor locale, pe 28 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?