Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

AVEREA lui Mihai Ghimpu nu mai ridică semne de întrebare?

28 feb. 2014,, 12:35   Politică
5261 1
Foto: noi.md
Comisia Națională de Integritate a clasat cauza privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de ieri a CNI, transmite NOI.md.

Potrivit sursei, după mai multe runde de discuții, membrii Comisiei au ajuns la concluzia că neajunsurile admise de către Mihai Ghimpu nu reprezintă încălcări ale legislației în vigoare. Totodată, rezultatele controlului au arătat că aceste scăpări nu au fost cu intenție, fapt ce a motivat Comisia să claseze cauza respectivă.

Acum două săptămîni, membrii Comisiei Naționale de Integritate (CNI) au remis procuraturii, pentru a fi recercetată, procedura de control inițiată în privința liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Potrivit sursei, după opt luni de examinare, membrii CNI au constatat că politicianul nu și-a indicat în declarația de avere un automobil de model Ford, din 1996, și niște acțiuni pe care le deține într-o societate comercială.

De asemenea, rămîne neclară situația în privința apartamentului cumpărat de deputat și neindicat în declarația de avere pentru anul 2012.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?