X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

„DAAC System Integrator” le-a împărtășit studenților secrete din domeniul tehnologiilor informaționale (FOTO)

10 dec. 2013,, 18:10   Societate
7454 0
Foto: noi.md
O sută de studenți de la trei instituții de învățămînt superior din Chișinău, care își fac studiile în domeniul tehnologiilor informaționale, au avut posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea companiei „DAAC System Integrator”. Această experiență a fost posibilă datorită proiectului „ICT Career Orientation 2013”, lansat pe 6 noiembrie. Scopul proiectului este de a demonstra tinerilor care studiază în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor posibilitățile de avansare profesională și de a face carieră de succes în acest domeniu.

Pe parcursul a cîtorva zile, în universitățile din capitală pentru viitorii specialiști din domeniul tehnologiilor informaționale au fost organizate sesiuni de informare.

Primele 100 de persoane care au completat anchetele pe site-ul companiei „DAAC System Integrator” au avut posibilitatea de a se familiariza cu activitatea departamentelor companiei, potențialii colegi și patroni. De asemenea, participanții au fost ghidați de specialiștii de vază ai companiei și au primit cadouri din partea acesteia.

În anul 2014 compania „DAAC System Integrator” va lansa un proiect pilot. Participînd la acest proiect, studenții vor avea posibilitatea de a petrece stagii în cadrul companiilor, iar cei mai buni vor fi angajați cu perspective de avansare.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „ICT Career Orientation”, organizat de Asociația Națională a Companiilor Private din Domeniul TIC (ATIC), cu susținerea USAID CEED II și a Ministerului Tineretului și Sportului, în cadrul Programului național de granturi pe anul 2013.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?