X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

La Universitatea de Medicină, va fi organizată Ziua Ușilor Deschise

15 mai. 17:45   Societate
2009 0

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova invită absolvenții de licee și colegii, precum și elevi din clasele a IX-XII, la Ziua Uşilor Deschise, notează Noi.md.

Pentru ziua de 18 mai, Universitatea anunță un program amplu de activități: workshopuri interactive, expoziții, sesiuni foto, excursii la cele mai atractive destinații universitare: Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică, Aleea savanților și medicilor iluștri etc.

Totodată, va putea fi vizitat și Campusul studențesc: cămine, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto şi alte obiective.

Tot în cadrul programului, va avea loc întîlnirea cu echipa administrativă a Universității, inclusiv cu rectorul Emil Ceban, dar și cu reprezentanți ai Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările cu privire la procesul de înmatriculare în anul 2024-2025.

Studenții vor fi cei care îi vor ghida pe vizitatori pe tot traseul și care vor relata în detalii aspecte din viața de la Medicină.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?