X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Un deputat PLDM acuză PD că vrea să-l demită pe Formuzal (VIDEO)

15 noi. 2013,, 11:31   Politică
3779 1
Foto: timpul.md
Membrii Partidului Democrat sînt acuzați că încearcă să-l demită pe bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal. Astăzi, în cadrul şedinţei parlamentului, deputatul liberal-democrat Petru Vlah s-a adresat președintelui parlamentului, Igor Corman, în particular, şi Partidului Democrat din Moldova, în general, să nu atenteze la postul başcanului, transmite NOI.md.
„Vă rog pe dumneavoastră şi PDM – luaţi mîinile de pe Găgăuzia. Azi, la ora 11.00, partidul din care faceţi parte vrea să-l demită pe Mihail Formuzal din funcţia de başcan, deţinută legal”, a spus Petru Vlah.

În replică, președintele parlamentului, Igor Corman, i-a spus liberal-democratului că timpul pentru declarații este la sfîrșitul ședinței.

„Acum doar grupurile parlamentare și comisiile de profil pot face propuneri pentru ordinea de zi”, a punctat Igor Coman, care i-a deconectat microfonul.

În susținerea lui Vlah a venit și un deputat comunist, care i-a sugerat președintelui parlamentului să-i permită deputatului PLDM să vorbească. Mai mult, fiind acordat rîndul la microfon, și deputata comunistă Oxana Domenti a zîmbit și a spus că-i cedează microfonul colegului liberal-democrat. Chiar și așa, Petru Vlah nu a avut posibilitatea să-și continue discursul.

Adunarea Populară a Găgăuziei va examina proiectul privind demiterea bașcanului Mihail Formuzal.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?