Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Vlad Filat: "Cetățenii moldoveni au dreptul să fie informați cum sînt folosiți banii europeni"

21 mai. 12:29   Politică
2959 0

PLDM va veni cu un demers în adresa Guvernului, dar și a donatorilor externi, prin care va cere ca cetățenii moldoveni să fie informați în legătură cu banii acordați Republicii Moldova și modul în care au fost aceștia cheltuiți, în perioada de cînd PAS se află la guvernare.

Despre acest lucru a anunțat fostul premier Vlad Filat în cadrul unei emisiuni televizate la postul de televiziune Cinema 1.

„Cîți bani au fost alocați pentru reforma Justiției și cine a participat la această reformă, utilizînd bani europeni? Care sînt acele ONG-uri, care au implementat reforma respectivă?”, se întreabă liderul PLDM, notează Noi.md cu referire la ziua.md.

În același context, el spune că cetățenii moldoveni au dreptul să știe și cu cît au fost finanțate instituțiile media și organizațiile neguvernamentale, care promovează interesele actualei guvernări.

„Cîți bani alocați de europeni s-au regăsit în instituțiile media? Tot prin ONG. Acești bani au venit pentru ca cetățenii să fie informați corect, nu pentru altceva”, a adăugat Vlad Filat.


Reprezentanții PAS nu au venit, deocamdată, cu vreo reacție.

33
3
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?