X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

O parte dintre democrații din Comitetul executiv al Găgăuziei refuză să lucreze cu Formuzal

4 noi. 2013,, 10:57   Societate
2043 0
Foto: moldnews.md
O parte dintre conducătorii direcțiilor de profil din cadrul Comitetului executiv al Găgăuziei, care reprezintă Partidul Democrat, sînt dispuși să demisioneze, din cauză că nu doresc să lucreze cu bașcanul Mihail Formuzal. O declarație în acest sens a fost făcută de liderul democraților din autonomie, Nicolai Dudoglo, transmite portalul Gagauzinfo.md.

Potrivit lui Dudoglo, Formuzal face tot posibilul pentru a dispersa Comitetul executiv, primăriile, localitățile și poporul găgăuz în ”ai noștri” și ”ai voștri”. Dudoglo a criticat și manera de conducere a bașcanului cu executivul de la Comrat.

”Cum poți desemna șeful Direcției construcții și infrastructură fără a-i transmite biroul, colectivul, bugetul, transportul, păstrînd toate acestea la balanța șefului anterior, care este „apropiatul tău”? Mulți șefi de direcții din echipa noastră sînt dispuși să demisioneze, doar pentru faptul că nu doresc să aibă de-a face cu un așa conducător brutal ca Mihail Formuzal, cu care este imposibil nu doar de creat, ci de muncit în genere. În loc să activeze normal, ei sînt nevoiți să se ocupe de autoapărare și să-și irosească forțele pentru lupta veșnică cu domnul bașcan. Ei nu doresc acest lucru, ei sînt gata să muncească, nu să facă scandal”, a subliniat Dudoglo.

Totodată, democratul nu a precizat despre care funcționari este vorba.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?