Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Newsweek: Cine va fi noua doamna Putin?

14 iun. 2013,, 04:06   Externe
7325 0
Фото: atnews.org
"Momentul ales, cu siguranță, părea suspect - la doar cateva zile înainte ca președintele rus Vladimir Putin și soția sa Ludmila Putin să anunțe divorțul într-un interviu TV, televiziunea principală de stat a demonstrat un film documentar, cîntînd difirambe frumoasei Alina Kabaeva", - scrie Anna Nemțova într-un articol pentru Newsweek.

Fosta gimnasta nu arăta la fel de suplă ca altădată pe stadion și la fel de atrăgătoare ca pe fotografiile din Playboy, apărute odată cu primele zvonuri despre aventura ei cu președintele, "dar ea are în continuare același zîmbet fermecător, deschis" , observă jurnalista.

"Experții care ghicesc în zațul de cafea al prezentărilor oficiale ale lui Putin, susțin că acest film a fost un cadou al președintelui pentru iubita lui la aniversarea de 30 de ani", - spune articolul. O săptămînă mai tîrziu, președintele de 60 de ani și soția lui au anunțat că divorțează.

Nemțova citează opinia analistului și criticului Kremlinului Stanislav Belkovski, care a presupus că "Putin vrea să apară la deschiderea Jocurilor Olimpice cu o nouă soție".

În documentarul lansat, Kabaeva respinge zvonurile despre "copiii lui Putin" și compară viața sa cu cea a lui Colț Alb din romanul lui Jack London – un lup puternic care a luptat să-și apere teritoriul și să devină și mai puternic. "Va rămîne Kabaeva o lupoaică singuratică sau doi lupi vor forma o pereche? Oamenii apropiați Kremlinului afirmă că misterul se va dezlega în cel mult un an", - conchide Nemțova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?