X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Un deputat a comentat situația scandaloasă de la Teleradio-Moldova

24 mai. 07:45   Societate
3287 0

Deputata PSRM, Adela Răileanu susține că situația din cadrul Teleradio-Moldova reprezintă un adevărat haos.

Potrivit parlamentarei, directorul companiei, Vladimir Țurcanu „pe un ton triumfalist”, declară că instituția publică se dezvoltă, că salariile angajaților cresc și că mergem spre Europa. „De fapt, banii publici se cheltuie în secret, iar emisiuni de interes public nu se produc, așa și trăim cu haos și corupție în toată țara”, a menționat Adela Răileanu, notează Noi.md cu referire la unimedia.

„Iată o situație care poate fi ușor proiectată la nivel de țară. Acum o lună directorul Teleradio-Moldova, Vlad Țurcanu a raportat în Parlament, pe un ton triumfalist, că instituția publică se dezvoltă, că audiența crește, că salariile angajaților cresc, că spațiile de lucru sînt renovate, că toate obiectivele fixate au fost atinse și că mergem spre Europa. Te uitai la el și îl puteai vedea pe oricare dintre cei din fruntea statului.

Cum stau lucrurile în realitate? Consiliul de Supraveghere și Dezvoltare al Teleradio-Moldova, constată un haos fără precedent în instituție. Banii publici se cheltuie în secret, emisiuni de interes public nu se produc, știri despre viața din republică se fac puține, deciziile Parlamentului și ale organului de supraveghere nu se respectă și lista continuă.

Uite așa și trăim. Cu rapoarte triumfaliste și cuvinte dulci de la tribună, dar cu haos și corupție în toată țara”, a scris Deputata PSRM, Adela Răileanu.


Scandal la televiziunea națională. Șeful „Telefilm-Chișinău”, Mircea Surdu, acuză directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu, de hărțuire a angajaților.

17
0
0
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав