Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

Krasnoiarsk: Hvorostovski, pe moarte, în concertul său de adio (VIDEO)

12 iun. 2017,, 10:41   Externe
6190 1

„M-am simțit obligat să mă întorc aici. Pentru că vă iubesc pe toți și pentru că aici este orașul meu natal”, i-a spus plîngînd publicului înmărmurit de pe scenă în încheierea concertului de la Krasnoiarsk, Dmitri Hvorostovski.

El a plecat din scenă, șchiopătînd rău de tot și, pentru prima dată în cariera sa, nu a putut ieși la bis.

Cîntărețul a ieșit în scenă pășind nesigur, nu era clar: șchiopătează sau Dmitri are probleme cu orientarea în spațiu. De obicei, astfel se mișcă oamenii care au suferit recent vreun accident vascular cerebral și care nu au reușit încă să-și revină.

Dmitri Hvorostovski arăta rău, paloarea feței celebrului bariton era vorbitoare, căci de curînd îi fusese pus diagnosticul oncologic (solistul are o tumoare pe creier). În plus, artistul are probleme cu dicția. Umărul care l-a dislocat toamna trecută, cînd a căzut la concertul din 27 mai de la Sankt Petersburg era fixat cu un bandaj special, comunică newsli.ru.


Chiar dacă publicului i-a fost clar că Hvorostovski este grav bolnav și că-i este foarte dificil să evolueze și că vocea cîntărețului cedează mult în fața baritonului strălucitor de operă, cu care se obișnuiseră admiratorii talentul său, publicul i-a oferit sprijin celebrului lor băștinaș. De fiecare dată cînd el nu putea lua nota corectă sau rosti un cuvînt, sala izbucnea în aplauze.

Deși Hvorostovski a promis să revină, toată lumea a înțeles că acest concert în Krasnoiarsk este ultimul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?