X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Atac la Stockholm: Un uzbek este suspectat de comiterea atacului

8 apr. 2017,, 23:00   Externe
1947 0

Bărbatul arestat în legătură cu atacul terorist comis vineri la Stockholm este un cetățean din Uzbekistan în vîrstă de 39 de ani, a anunțat sîmbătă procurorul-general adjunct al Suediei, Hans Ihrman, citat de DPA.

La rîndul său, șeful poliției suedeze, Dan Eliasson, a afirmat că poliția este convinsă că bărbatul arestat în legătură cu atacul comis vineri la Stockholm este 'persoana corectă'. Eliasson a adăugat că nu este exclusă posibilitatea ca în comiterea atentatului să fi fost implicate mai multe persoane.

''Am descoperit în vehicul un dispozitiv care nu aparținea mașinii — nu știm dacă este o bombă sau vreo substanță inflamabilă. Este în desfășurare o investigație de specialitate'', a spus Dan Eliasson.

El a precizat că există similitudini între atacul de la Stockholm și cel comis pe 22 martie la Londra.

Poliția suedeză a arestat vineri un bărbat bănuit că ar fi șoferul camionului folosit în atacul comis în centrul capitalei Suediei și soldat cu patru morți și 15 răniți. Individul a fost inițial reținut într-o suburbie din nordul Stockholmului, iar ulterior a fost arestat, fiind suspectat de comiterea unui act terorist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?