Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Atac terorist în Ierusalim

23 apr. 08:45   Externe
2236 0

Trei oameni au fost răniţi uşor după ce o maşină a intrat în ei, luni, la Ierusalim, au anunţat serviciile de securitate şi poliţia, care a numit incidentul un atac terorist.

Serviciul medical de urgenţă Magen David Adom a anunţat că a preluat şi a transportat la spital doi tineri de 18 şi 22 de ani cu răni uşoare după acest atac, transmite agerpres.ro.

"(...) Doi terorişti au fugit de la faţa locului pe jos şi pe itinerariul lor de fugă a fost descoperită o armă artizanală de tip 'Carlo', un pistol-mitralieră fabricat de grupări armate palestiniene", a anunţat un purtător de cuvînt al poliţiei într-un comunicat, citat de AFP.

Poliţia a lansat o operaţiune pentru prinderea autorilor atacului.

Agenţia dpa transmite că cei doi suspecţi au fost în cele din urmă prinşi şi arestaţi. Ei se ascundeau într-un magazin închis.


Incidentul s-a petrecut în apropiere de principala gară din nord-vestul oraşului.

Imagini filmate cu camere de supraveghere, difuzate de televiziunea israeliană, arată o Toyota albă virînd şi lovind un grup de persoane care zboară pur şi simplu prin aer. Maşina îşi încheie în cele din urmă cursa în mai multe vehicule staţionate. Doi tineri ies atunci din maşină, cu arme în mînă, şi par să încerce, fără succes, să deschidă focul.

1
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?