Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Democrații și liberalii se întrec în organizarea ședințelor

24 apr. 2013,, 14:30   Politică
3464 1
Foto : flux.md
Activul Partidului Democrat s-a întrunit în seara zilei de 23 aprilie într-o ședință. După cum informează TV7, ședința a durat mai bine de 2 ore, iar la finele acesteia, membrii PD au evitat să discute cu presa, relatează NOI.md.

“Am discutat despre situația politică care s-a creat. Nu sînt eu cel care comunică în numele unui partid din care nu face parte. Am fost în calitate de om care are treabă cu politica de cîțiva ani încoace”, a spus fostul vicepremier Victor Osipov.

Evazivă în declarații a fost și deputata Valentina Stratan. „Am discutat despre tot – despre activitatea partidului, despre decizia Curții Constituționale, care a fost neașteptată și a răsturnat toată situația”, a spus Stratan.

Un șir de ședințe au avut loc și în cadrul Partidului Liberal Democrat după decizia Curții Constituționale. Astăzi, deputatul PLDM, Tudor Deliu, a spus că PLDM a decis să-și convoace cît de curînd Consiliul Politic pentru a hotărî cum va acţiona mai departe. Asta după ce Curtea Constituţională a decis că liderul formaţiunii, Vlad Filat, nu mai poate candida la funcţia de premier.

„Ne-am întrunit într-o şedinţă. Am examinat unele probleme, dar nu am luat nicio decizie. Aceasta nu este atribuţia Biroului Politic, ci al Consiliului, care deja, în timpul cel mai apropiat, va fi convocat”, a subliniat deputatul liberal-democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?