Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Socialiștii vor decide săptămîna viitoare dacă îl vor vota pe Filat

11 apr. 2013,, 11:12   Politică
3185 4
Foto: noi.md
Săptămîna viitoare, membrii Partidului Socialiștilor se vor convoca în ședința Consiliului Republican al partidului, unde vor decide dacă vor susține candidatura lui Vlad Filat la funcția de premier. Anunțul a fost făcut de liderul PSRM, Igor Dodon, acum cîteva minute în faţa reprezentanţilor presei, relatează NOI.md.

Dodon a spus că în cadrul consiliului le va propune celor prezenți să nu voteze candidatura lui Vlad Filat. “Dacă președintele avea să înainteze un candidat tehnocrat, socialiștii aveau să susțină acest candidat. În legătură cu Vlad Filat, nu cred că în trei săptămîni, după ce am votat demisia acestuia, s-a schimbat și poate veni cu o nouă abordare. Cred că vor fi tentative de a ne convinge, dar poziția este clară”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a mai spus că, în cazul în care va fi formată o majoritate parlamentară, aceasta va fi fără ”unioniștii lui Ghimpu”. ”Sîntem aproape de atingerea acestui obiectiv”, a precizat Dodon, ezitînd însă să spună la ce majoritate parlamentară se referă și de către cine ar putea fi formată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?