COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Soţia premierului Canadei, s-a vindecat de coronavirus

Soţia premierului Canadei, s-a vindecat de coronavirus

Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului Canadei, Justin Trudeau, s-a vindecat de coronavirus. Anunțul a fost făcut într-o postare, sîmbătă seara, pe Facebook.

„Mă simt mult mai bine şi am primit avizul medicului meu şi al Centrului de Sănătate Publică din Ottawa”, a scris soţia premierului canadian, cerîndu-le concetăţenilor săi să stea acasă pentru a preveni răspîndirea coronavirusului şi să rămînă conectaţi cu ajutorul tehnologiei, evitînd să se întîlnească fizic.

„Cred cu tărie că ştiinţa şi compasiunea ne vor scoate din această criză. Aceasta înseamnă să ascultăm şi să respectăm protocoalele medicale şi să rămînem acasă deocamdată. Acestea sînt vremuri dificile. Ştiu că nu-i uşor să fii singur - sîntem cu toţii fiinţe sociale, inclusiv eu!”, a scris Gregoire Trudeau, care s-a autoizolat de cînd a fost testată pozitiv pentru Covid-19, la jumătatea lunii martie, după o călătorie la Londra, relatează DPA, citată de Agerpres.


Deşi nu avea simptome, Justin Trudeau a anunţat că şi el s-a autoizolat şi a lucrat de acasă.

La scurt timp după ce soţia sa a anunţat că s-a vindecat de Covid-19, Justin Trudeau a lăsat să se înţeleagă, în cursul unui briefing de presă, că intenţionează să rămînă acasă, cu familia, chiar dacă perioada de autoizolare de 14 zile s-a încheiat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load