COVID-19 în MOLDOVA

Surpriza de care au avut parte pasagerii unui avion care zbura deasupra Floridei

Surpriza de care au avut parte pasagerii unui avion care zbura deasupra Floridei

Un pasager dintr-un avion care zbura deasupra Floridei a văzut o rachetă care tocmai fusese lansată de NASA. Este pentru prima dată cînd cineva vede de aproape un asemenea obiect zburător și, surprinzător, călătorul era angajat al agenției aerospațiale, dar se afla în timpul liber.

Călătorii unei curse aeriene aflată deasupra statului american Florida au fost uimiți să remarce, vineri, că o rachetă a trecut la o distanță relativ mică de ei. Era o rachetă Atlas 5, tocmai lansată de la baza NASA din Cape Canaveral, transmite CNN.

Însă, călătorul care a făcut poza lucra el însuși la NASA. Xavier Cummings era angajat extern la agenția spațială americană și mergea să-și viziteze sora, în Ohio. Nu a mai văzut în viața lui așa ceva, din aer, arată sursa citată. Totuși, bărbatul știa cînd urma să aibă loc lansarea, așa că și-a rezervat un loc la geam, către spatele avionului și a așteptat…iar ce își dorise chiar s-a întîmplat!


Pasagerii au fost avertizați de căpitan înainte ca evenimentul să aibă loc, cînd zburau deasupra orașului Jacksonville, astfel că nimeni nu s-a panicat. Mai mult, pilotul a aplecat avionul pe partea dreptă pentru ca pasagerii să aibă o priveliște mai bună.

Racheta care avea atașată nava spațială Boeing Starliner este construită pentru a duce astronauți pe stația spațială internațională. Potrivit oficialilor NASA și Boeing, nava spațială a deviat de la curs după lansare și nu a reușit să ajungă la stația spațială. Se află e orbita Pămîntului iar specialiștii se chinuie să o aducă înapoi pe pămînt. Naveta nu are echipaj uman, dar directorul NASA susține că dacă ar fi fost oameni la bord, ar fi fost în „deplină siguranță”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load