X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Polițiștii din Florida au descoperit zeci de mașini scufundate într-un lac

10 aug. 2023,, 00:02   Externe
3137 0

Polițiștii din Florida au descoperit zeci de mașini scufundate într-un lac, în urma expediției făcute de un grup de scafandri, dar nu au idee de ce – sau cum – au ajuns acolo vehiculele, relatează Business Insider Departamentul de poliție din Miami-Dade a început să scoată mașini dintr-un lac din comitatul Doral marți dimineață.

Cel puțin trei vehicule au fost recuperate, inclusiv un Acura Legend, un Ford Econoline 3500 și un Cadillac Sedan DeVille. Alvaro Zabaleta, un purtător de cuvînt al Departamentului de Poliție din Miami-Dade, a declarat pentru WFLA că mai sînt „cîteva zeci” de mașini de scos din apă. Majoritatea sînt „vehicule foarte vechi”, potrivit lui Zabaleta, iar unele au fost probabil furate. „Acesta este cel mai probabil tipul de vehicule pe care le vom găsi în acest lac”, a spus Zabaleta, transmite Digi.

„Vehicule care poate au fost abandonate și oamenii au vrut să scape de ele așa că le-au aruncat în lac, sau mașini furate și apoi abandonate în apă”, a adăugat el. Zabaleta a declarat pentru USA Today că detectivii caută, de asemenea, dovezi legate de cazuri care nu au fost însă rezolvate. „Ne gîndim și la eventuale fraude care ar fi putut avea loc sau chiar crime”, a spus Zabaleta pentru USA Today.

O echipă de scafandri care lucrează pentru o companie privată a descoperit mașinile, conform postului de televiziune din Miami WSVN 7News. Ken Fleming, unul dintre scafandri, a declarat pentru 7News că echipa sa a urmărit mai multe cazuri nerezolvate, unele implicînd persoane care au fost date dispărute acum 30-40 de ani. Un caz implică o persoană care a dispărut cînd mergea spre un aeroport din comitatul Pinellas. Acest lucru i-a adus pe scafandri la un lac lîngă Northwest 87th Avenue și 13th Terrace.

Înregistrările video obținute de 7News îi arată pe scafandrii care înoată prin apa tulbure și găsesc mai multe mașini putrezind pe fundul lacului. „Cînd descoperim un loc ca acesta cu mai multe vehicule, e o indicație că au avut loc niște crime, iar vehiculele au fost aruncate pentru a nu fi găsite de forțele de ordine”, a explicat Fleming. „sîntem aproape de aeroport, este un lac mare, ușor accesibil, așa că este un loc propice pentru așa ceva”, a adăugat Fleming.

2
0
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав