COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Coronavirus în lume: Peste 3 milioane de oameni infectați

Coronavirus în lume: Peste 3 milioane de oameni infectați

Numărul infecţiilor la nivel global a ajuns la 3.220.830, în timp ce bilanţul persoanelor vindecate a urcat la 1.000.983.

Pe de altă parte, numărul deceselor pe glob a ajuns la 228.239, potrivit datelor colectate de worldometers.info.

Yemenul a raportat primele două decese cauzate de noul coronavirus, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii la Yemen TV. Anterior, autorităţile yemenite au raportat cinci infecţii cu COVID-19.


Coreea de Sud a raportat, joi, pentru prima dată de la vîrful pandemiei înregistrate pe teritoriul său din 29 februarie, că nu există noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, au anunţat Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (KCDC).

Marea Britanie intenţionează să testeze un grup ales la întîmplare de 100.000 de persoane pentru COVID-19, ca parte a eforturilor sale de a înţelege mai bine modul de răspîndire a virusului înainte de a slăbi restricţiile impuse populaţiei, a declarat joi ministrul britanic al Sănătăţii.

Numărul de persoane care au murit în urma infecţiei cu coronavirus în Franţa a crescut miercuri cu 427 ajungînd la 24.087, cu într-o nouă creştere uşoară, după ce marţi încetinise, a anunţat ministrul sănătăţii într-un comunicat.

Marea Britanie are acum oficial cel de-al doilea cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19 din Europa, cu peste 26.000, potrivit cifrelor publicate, miercuri, de autorităţile britanice.

Aceasta înseamnă că Regatul Unit a suferit mai multe decese COVID-19 decît Franţa sau Spania, deşi mai puţin decît Italia, care are cel mai mare număr de decese din Europa şi al doilea cel mai mare din lume după Statele Unite.

Testele clinice relevă că medicamentul Remdesivir accelerează recuperarea în cazul pacienţilor care au forme avansate de COVID-19, rezultatul fiind considerat de Administraţia Donald Trump drept un progres "semnificativ".

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load