COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Circa 3700 de cereri, depuse online de părinții care au copii de școală

Circa 3700 de cereri, depuse online de părinții care au copii de școală

În prima zi de înscriere a copiilor de 7 ani în clasa I, au fost depuse circa 3700 de cereri online, prin intermediul platformei „escoala.chisinau.md".

Primăria mun. Chișinău reamintește că înscrierea copiilor în clasa I se va desfășura în două etape: 21.05.2020 - 19.06.2020 - etapa I și 22.06.2020-28.08.2020 - etapa a II-a.

În prima etapă vor fi analizate cererile care corespund cerințelor enunțate: împlinirea de către copil a vârstei de 7 ani și corespunderea instituției de învățământ cu adresa de reședință. Cererile care nu se încadrează pentru I-a etapă, vor fi transferate pentru etapa ulterioară.


Precizăm că inițial, părinții completează cererile de înscriere a copiilor în clasa întâi. Managerii școlari pot solicita repetat anumite documente, dacă cele depuse nu arată corespunzător sau dacă beneficiarul nu a atașat toate actele necesare. Instituțiile vor emite decizii privind înscrierea copiilor la sfârșitul fiecărei etape din cele două anunțate. Lista finală a copiilor înscriși în clasa I, validată prin ordinul directorului instituției, va fi afișată la 28 august 2020.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load