X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Motivul celui de-al doilea incendiu de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”

23 apr. 14:02   Societate
2023 0

Primăria Municipiului Chișinău a venit cu precizări despre incidentul de astăzi, 23 aprilie, de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani, notează Noi.md.

„Un elev a dat foc unui caiet. Astăzi, la pauză, după lecția a 3-a, aproximativ la ora 11:28, un elev a dat foc la un caiet cu învelitoare, pe holul etajului 3. Arderea a fost localizată de un profesor, care a intervenit prompt pentru stingerea focului și s-a apelat imediat la 112. Între timp profesorii au evacuat elevii, conform procedurii. Pompierii au ajuns rapid la fața locului, iar la venirea acestora focul era deja stins. Conform recomandărilor pompierilor, peste 30 de minute, elevii și personalul didactic au revenit la ore. Actualmente lecțiile se desfășoară conform orarului. Menționăm că în urma incidentului nimeni nu a avut de suferit”, menționează Primăria.

Amintim că astăzi un nou incendiu s-a produs astăzi, 23 aprilie, în incinta Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din Capitală.

Primul incendiu a avut loc vineri, 5 aprilie. Potrivit IGSU, "focul a cuprins demisolul instituției de învățămînt. Victime nu au fost raportate". Pe parcursul a doua săptămîni elevii au învățat online. Ieri, 22 aprilie, a fost reluat procesul educațional cu prezență fizică.

1
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?