COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tot mai mulți moldoveni aleg să-și cumpere mașini noi. Ce modele aleg

Tot mai mulți moldoveni aleg să-și cumpere mașini noi. Ce modele aleg

Luna aprilie a fost cea mai bună lună din acest an în materie de vînzări de automobile noi, accentuînd creşterea remarcată în primele luni ale acestui an.

În total, în primele 4 luni ale anului 2019 au fost vîndute 1,971 automobile noi, în creştere cu 7.1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cea mai vîndută marcă rămîne a fi, tradiţional, Dacia, cu 451 de automobile vîndute în 4 luni, dintre care 107 în aprilie. Două modele cele mai vîndute din gama sa au o pondere egală în primele 4 luni – Logan şi Duster au înregistrat ambele cîte 180 de unităţi livrate. Dacia are şi o creştere importantă, de peste 22% faţă de vînzările de aceeaşi perioadă din anul trecut.

Pe poziţia a 2-a a clasamentului se situează marca cehă Skoda, cu 237 unităţi vîndute în primele 4 luni, cu o uşoară creştere faţă de anul trecut. Vînzările Skoda sînt mult mai echilibrat dispersate între modelele sale – 74 exemplare pentru Octavia, 47 exemplare pentru Kodiaq, 44 exemplare pentru Rapid, 34 exemplare pentru Superb, 15 exemplare pentru Karoq şi 23 exemplare pentru Fabia.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load