COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unul dintre opozanții de la teatrul Cehov a renunțat la dezbateri cu directorul său (VIDEO)

Unul dintre opozanții de la teatrul Cehov a renunțat la dezbateri cu directorul său (VIDEO)

Unul dintre opozanții de la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov", maestrul în artă Iurie Andrușcenco, a renunțat la dezbateri televizate cu directorul acestuia, artist al poporului Republicii Moldova, Constantin Haret, transmite Noi.md.

Despre aceasta a relatat Nina Dimoglo, prezentatoarea emisiunii "Glavnoe" de la postul TVC-21, menționînd că l-a invitat pe Iurie Andrușcenco să participe la emisiune împreună cu Constantin Haret.

"Ne-am planificat să-l contactăm pe Iurie Andrușcenco pe skype, pentru ca să poată participa la dezbateri cu Constantin Haret, prezent în studio. Cu toate acestea, Andrușcenco, făcînd referire la unele circumstanțe, a refuzat să participe la aceste dezbateri la postul de televiziune TVC 21", a menționat Nina Dimoglo.


Menționăm faptul că printre cei care au semnat petiția către autorități cu plîngere împotriva directorului de Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov" se numără fosta secretară, iluminatorul, precum și cinci artiști, printre care Iurie Andrușcenco, care joacă mai multe roluri principale din repertoriul teatrului.

Actorul Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov", artistul poporului Vladimir Zavalionîi a explicat anterior, în cadrul unei conferințe de presă, că există trei persoane - V. Madan, Iosif Șaț și Victor Cazacenco, care, sub masca cuvintelor mari despre artă, despre marele teatru, doresc să-l înlăture pe Constantin Haret" și să ocupe ei aceste funcții, din punctul lor de vedere, "calde", "grase" – de director, director artistic și așa mai departe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load