X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Actriță a Teatrului A.P. Cehov” Alla Tuz-Haret, recunoscută drept cea mai bună actriță la festivalul Onlife IDEA Fest

15 dec. 2023,, 03:30   Societate
4150 0

Alla Tuz-Haret, maestră în arte a Republicii Moldova, actriță a Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” (Chișinău), a primit o diplomă a Festivalului Internațional de Teatru Digital Onlife IDEA Fest, ca cea mai bună actriță Festivalului.

Ea a jucat în piesa "Oameni, lei, vulturi și potîrnichi" (Люди, львы, орлы и куропатки), după piesa "Pescărușul" de A.P. Cehov, iar regizorul ONLiFE a fost Levon Uzunyan (Georgia).

"Urraaaaaaaaaaa!!! Emoții la maxim! Vă mulțumesc tuturor foarte mult! Levon Uzunyan, ești cel mai bun regizor!", a scris Alla Tuz-Haret pe pagina sa de socializare.

Monospectacolul digital al lui Levon Uzunyan este o nouă interpretare a piesei ”Pescărușul” de Cehov. Spectacolul se bazează pe o piesă imaginară, din care, conform ideii regizorului, se naște ulterior celebrul text.

Istoria este relatată de una dintre personajele principale - celebra actriță Irina Nicolaevna Arcadina. Ea se află în cabina de probă și își citește monologul stînd în fața unei oglinzi, iar reversul oglinzii reprezintă ecranele spectatorilor.


Levon Uzunyan, simțind subtil natura imaginii digitale, creează o piesă în piesă, în care publicul este martor la prestația Irinei Arcadina.

12
1
0
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?