TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat a încercat să treacă frontiera cu sute de pachete de țigări

Un bărbat a încercat să treacă frontiera cu sute de pachete de țigări

Polițiștii de frontieră împreună cu inspectorii vamali i-au dat peste cap planul unui conațional, care avea intenția de a transporta peste frontiera de stat, produse de tutungerie.

Incidentul a fost înregistrat ieri, 30 ianuarie, pe sensul de ieșire din țară, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.


La linia de control s-a apropiat un automobil de model Mercedes Sprinter cu numere de înmatriculare moldovenești, la volanul căruia se afla un locuitor al orașului Căușeni, în vîrstă de 38 de ani.

Bărbatul a prezentat un comportament agitat în timp ce aștepta să-i fie restituite documentele de călătorie. Astfel, polițiștii de frontieră au întreprins verificări asupra mijlocului de transport, unde a fost solicitat ajutorul inspectorilor vamali.

Astfel, în mijlocul de transport au fost descoperite trei colete în care se afla o cantitate de 710 pachete de țigări de diferite mărci, cu și fără timbru de acciz.

Audiat, conducătorul auto a menționat că nu cunoște nimic despre bunurile descoperite în colete, iar alte detalii s-a eschivat de a comunica.

Pe cazul dat a fost întocmit proces-verbal de constatare și audiere, conform art. 287 al. 10 Cod contravențional al Republicii Moldova. Cercetările continuă sub toate aspectele legale pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load