COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Contrabandă cu articole din aur și argint

Contrabandă cu articole din aur și argint

Procuratura anunţă despre condamnarea unui bărbat la 4 ani închisoare, pentru contrabandă cu mii de articole din aur şi argint, scrie Noi.md.

Inculpatul, în vîrstă de 50 de ani, nu are antecedente penale, iar acest fapt a contribuit la pronunţarea unei pedepse mai blînde, comparativ cu termenul maxim de 10 ani pedeapsă cu închisoarea. Oamenii legii l-au reţinut în flagrant delict, atunci cînd de comun cu un alt cetăţean moldovean, au transmis o cantitate de 4 kg de bijuterii de aur şi peste 2 kg de articole din argint, destinate comercializării în Republica Moldova.

La insistenţa procurorilor, instanţa de judecată l-a obligat pe bărbat să plătească în contul statului şi suma de peste 170 mii lei, aşa cum mijlocul de transport care i-a fost confiscat după ce a comis crima nu-i aparţinea, iar legea prevede obligativitatea confiscării bunurile folosite la comiterea infracţiunilor.

Amintim că după ce au făcut rost de aceste bunuri în Turcia, în 2018, aceştia le-au introdus în ţară, fără acte de provenienţă, după care au fost reţinuţi în flagrant şi plasaţi în arest. În privinţa celui de-al doilea învinuit, procurorii au trimis dosarul spre examinare în judecată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load