Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Percheziții într-un dosar de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de peste 1,5 milioane lei

19 apr. 10:00   Societate
1614 0

Ofițerii Serviciului Vamal sub conducerea procurorilor PCCOCS au pus în executare ieri, 18 aprilie 2024, patru mandate de percheziție într-o cauză penală de contrabandă cu obiecte din metale prețioase, în valoare de 1 584 290 lei.

La această etapă cu statut de bănuit în dosar este un conațional, care a fost depistat la vama Leușeni, cu obiecte din metale prețioase și anume: medalii, monede și un lingou de culoare galbenă, ascunse în gentuța personală, care nu au declarate organului vamal.

În cadrul acțiunilor de investigație, bărbatul în vîrstă de 37 de ani, a comunicat mai multe versiuni despre proveniența bunurilor dar și despre scopul introducerii acestora în țară, toate versiunile fiind diferite și trezind semne de întrebare.

Ofițerii de investigații au desfășurat percheziții la domiciliul bănuitului dar și în alte spații, de unde au ridicate articole presupuse a fi din aur, precum și purtători de informații.

Bărbatul este cercetat în libertate, timp în care beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii, iar investigațiile pe caz continuă.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?