COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Teatrul începe de la garderobă… Nu și în cazul Chișinăului

Teatrul începe de la garderobă… Nu și în cazul Chișinăului

Stanislavski a zis că un teatru începe de la garderobă… Nu și în cazul Chișinăului. Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” a rămas fără vestiar, acesta fiind acoperit cu imagini cu ghiocei care ascund de ochii vizitatorilor garderoba Teatrului.

Vestiarul a fost acoperit încă în primăvară și se pare că nu va fi descoperit în curînd. Vizitatorii sînt nevoiți să transmită hainele prin ghișee, fiind înconjurați de un „vacuum de ghiocei”.

Dar nici aici incomoditățile nu se termină. Din hol a mai dispărut o canapea mare și comodă, pe care spectatorii puteau să petreacă timpul înainte de spectacol, precum și o oglindă mare în care se priveau spectatorii (în special spectatoarele). De ce ele au fost scoase și unde au dispărut?


Unde a dispărut atmosfera solemnă a holului care le inspira emoții amatorilor de artă? De ce garderoba Teatrului a fost ascunsă după imaginile cu ghiocei? Cînd acestea vor fi scoase? Pe cine îl deranja canapeaua și oglinda? Nu avem răspunsuri la aceste întrebări. Un lucru este cert, deocamdată vizitatorii Teatrului vor fi nevoiți să „admire” pereții cu ghiocei și să-și amintească de frumusețea de pe vremuri a holului Teatrului de Operă și Balet.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load