X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

O cîntăreață, cerută în căsătorie direct pe scena Teatrului de Operă și Balet

15 feb. 11:45   Showbiz
3876 0

În lumea operei a avut loc un eveniment incredibil, magic și romantic, la care cîntăreața de operă Alexandra Procopovici a devenit martoră și personaj principal. În timpul unei reprezentații recente la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu", pe scena unde și-a interpretat cu brio rolul, Alexandra a fost cerută în căsătorie de către iubitului ei.

"Debutul meu și logodna noastră pe scenă este ceva fantastic și credeam că așa ceva se întîmplă doar în filme sau în cărți! Conform intrigii, Figaro îi ajută pe Rosina și Almaviva să fie împreună și să se logodească, ei se înscriu și se căsătoresc! Vitea m-a cerut în căsătorie în timpul plecăciunii!", împărtășește încîntată Alexandra.

Cei doi sînt împreună de șase ani, iar pentru ea a fost un moment așteptat, dar nu mai puțin magic. Publicul care a asistat la acest eveniment emoționant l-a întîmpinat cu multe aplauze și încîntare. "Fiind epuizată după spectacol, mi-a fost greu să simt întreaga gamă de emoții, dar a fost atît de frumos!", spune ea.6
1
0
1
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?