COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Schimb de experiență între elevii din Moldova și Qatar

Schimb de experiență între elevii din Moldova și Qatar

Elevii și profesorii din Moldova și Qatar ar putea în viitorul apropiat să facă schimb de experiență cu caracter educațional, cultural și sportiv.

Despre o astfel de ocazie au discutat ministrul Educației Corneliu Popovici și E.S. Dl Hamad Rashid Al-Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar la Chișinău, transmite NOI.md cu referire la stiri.md.

Astfel ministrul a declarat în cadrul discuțiilor că ar dori ca Moldova și Qatar să-și intensifice colaborarea bilaterală pe următoarele direcții prioritare și anume: organizarea vizitelor de studiu pentru cadrele didactice și studenți, participarea Părților la evenimente cu caracter educațional, cultural și sportiv etc.


La rîndul său, E.S. Hamad Rashid Al-Athba a reiterat disponibilitatea Statului Qatar de a intensifica relațiile de colaborare în domeniile educației, culturii și cercetării subliniind importanța organizării Zilelor Culturii Republicii Moldova în Statul Qatar.

Alte subiecte abordate în cadrul întrevederii au fost: posibilitatea realizării unor proiecte investiționale pentru sistemul educațional și de cercetare din Republica Moldova, stabilirea parteneriatelor strategice între universitățile din ambele state etc.

La final, părțile au convenit asupra intensificării relațiilor de cooperare în vederea valorificării potențialului bilateral existent.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load