COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Platon: Îl voi aduce pe Plahotniuc din orice colț al lumii

Platon: Îl voi aduce pe Plahotniuc din orice colț al lumii

Veaceslav Platon insistă asupra nevinovăției sale și consideră că pentru Plahotniuc este foarte important ca el să stea la închisoare.

Despre aceasta a declarat Veaceslav Platon într-un interviu exclusiv pentru postul de televiziune JurnalTV.

"Sînt nevinovat și nimeni nu se va ascunde nicăieri. Voi fi e liberat, nu există alte variante!", a declarat Veaceslav Platon. El a menționat că Plahotniuc rîde din Miami, înțelegînd bine că atît timp cît Platon este la închisoare, el poate sta liniștit.

"Nimeni nu se va ocupa serios de el. Activele lui sînt peste hotare, iar în Moldova nimeni nu-l va aresta. Nimeni nu va intenta cu adevărat procese juridice de extrădare. Pentru că mai există o persoană foarte motivată- acesta sînt eu. Cu care nu se poate de negociat, care nu poate fi cumpărat, care îl va aduce din orice colț al lumii. Iar pentru el este foarte important ca au să stau la închisoare. El înțelege că, dacă ies, el va avea foarte multe probleme. De zeci de ori mai multe decît acum", a subliniat Platon, relatează omg.md


În același interviu, Platon a comunicat că, deocamdată, sentința în privința lui este în vigoare, Plahotniuc nu poate fi acuzat. "Pentru că avocații lui Plahotniuc vor veni în orice instanță și vor spune că, potrivit deciziei care a intrat în vigoare, acești bani au fost furați de Platon", a adăugat el.

Omul de afaceri Veaceslav Platon, care este martorul cheie care a depus mărturie despre activitatea criminală a oligarhului și a liderului Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a fost condamnat pentru mai multe capete de acuzare de comiterea unor infracțiuni financiare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load