TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Clipe de coșmar pentru două minore atacate de un cîine ciobănesc la Ialoveni

Clipe de coșmar pentru două minore atacate de un cîine ciobănesc la Ialoveni

Început de an de coșmar pentru două fete de 14 și, respective, 17 ani din satul Răzeni, raionul Ialoveni. Acestea au fost atacate de un cîine ciobănesc, lîngă o vinărie din localitate, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

Minora de 17 ani a fost internată la Centrul Mamei și Copilului din capitală cu răni adînci la mîini și picioare, iar cea de 14 a primit îngrijiri medicale la domiciliu. Potrivit poliției, administratorul vinăriei urmează să fie audiat și sancționat în de pendență de leziunile cu care s-au ales victimile.


„Acesta este teritoriul vinăriei de unde a iesit cîinele de rasă și s-a năpustit asupra adolescentelor, în timp ce se întorceau acasa de la magazin. După ce au fost mușcate, una dintre ele a ajuns la spital.”

Această femeie este vecina fetei care a ajuns la spital. Ea spune că fata a trecut prin clipe de groază, iar acum îi este frică să mai iasă din casă.

“Fata în primul rînd este traumată fizic dar și psihic. – Vă dați seama, s-a năpustit cîinele și a mușcat-o. În ce stare era să vă aflați?”

Cei de la fabrica de vinuri din localitate au refuzat să discute cu noi.

„Bună ziua, de la TV8 sîntem. Dorim să vorbim cu administratorul!”

Potrivit poliției, totul s-a întîmplat pe data de 1 ianuarie, în jurul orei 17, în timp ce fetele se întorceau spre casă. În urma incidentului, tînăra de 17 ani s-a ales cu mai multe leziuni la maini și picioare și a fost internată la spital, iar fata de 14 ani a primit îngrijiri medicale, fară a fi spitalizată.

MAXIM CAZACU, PURTĂTOR DE CUVÂNT CENTRUL MAMEI ȘI COPILULUI

„Rănile sînt destul de adînci, a primit tratamentul și terapia necesară, a primit o vaccină antirabie. Urmează să stea în spital o perioadă de timp pentru a se recupera pentru că rănile sînt destul de adînci “

Cazul a fost înregistrat de inspectoratul de poliție Ialoveni, după ce tatăl fetei care se află la spital a apelat serviciul 112.

Silvia VETCU, OFIȚER DE PRESĂ IP IALOVENI

„Deplasîndu-se la fața locului, poliția a stabilit că cîinele de rasă ciobănesc aparține fabricii de vinuri. Din declarațiile paznicului și a lucrătorilor fabricii, acesa ar fi fost închis în volieră și nimeni nu își poate explica cum ar fi putut ieși și ataca persoanele”.

Potrivit poliției, administratorul vinăriei urmează să fie audiat și sancționat în dependență de leziunile cu care s-au ales victimile.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load