Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Directorul gradiniței: Copilul a fost mușcat nu pe teritoriul instituției noastre

9 apr. 14:27   Societate
2161 0

Un copil în vîrstă de 5 ani a fost mușcat de un cîine vagabond. Acesta s-a ales cu leziuni și un tratament pentru 14 zile. Directorul gradiniței pe care o frecventează fetița a oferit mai multe detalii despre acest caz.

Directorul instituției Educației Timpuriei nr. 142 , Cîrlig Ela, a spus că cazul a avut loc vineri seară, cînd bunelul copilului a venit să-și ia nepoata de la gradiniță, transmite protv.

Mergînd pe aleea de pe Bulevardul Traian care se află la 10-15 metri de grădiniță, fetița s-a aplecat să rupă floricele, iar în timpul acesta în preajmă erau doi cîini:

„Unul din ei a mușcat-o de feșe, bunelul a luat fetița și s-a dus acasă deja părinții au intervenit”.

Luni, părinții au venit la grădiniță și au întrebat directorul dacă cunoaște care este cîinele, să îl prindă și să vadă dacă este bolnav. Potrivit directoarei, cîinele a fost prins:


„Noi am intervenit la Întreprinderea Municipală „Protecția animalelor”, ei au chemat un specialist și au mers în zonă chiar cu părinții.

A fost prins un cîine, care probabil așa cum zice bunelul e cîinele care a mușcat fetița. Cazul nu a avut loc pe teritoriul instituției noastre, în general ne străduim în caz dacă vedem un cîine să nu fie permis să între pe teritoriu.

Copiii pleacă acasă numai cu maturii, că să excludem așa cazuri de întîlniri cu cîinii vagabonzi și cu alte persoane care nu ar trebui să se apropie de copii”, a afirmat Cîrlig Ela.

Totodată, directorul a subliniat că doar fetița a fost mușcată și urmează tratament, iar bunelul ei nu a fost mușcat și n-a avut de suferit.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?