COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alte două cazuri suspecte de coronavirus, înregistrate pe teritoriul țării

Alte două cazuri suspecte de coronavirus, înregistrate pe teritoriul țării

Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță că au fost înregistrate două cazuri suspecte de coronavirus. Este vorba de doi adulți care au revenit din zonele de risc din Republica Italiană, context în care, pe parcursul zilei de astăzi, la laboratorul epidemiologic vor fi realizate testele corespunzătoare.

Potrivit Ministerului Sănătății, pe parcursul ultimelor 24 de ore, nu a fost depistat nici un caz de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.

La IMSP Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, în ultimele 24 de ore, s-au adresat 44 de persoane, dintre care au fost internați 26 de pacienți cu gripă, infecții respiratorii ale căilor respiratorii superioare, infecții respiratorii acute severe și toxiinfecții alimentare.


Totodată, Ministerul Sănătății informează că în cadrul ședinței Punctului Focal Național privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, care a avut loc în această dimineață, s-a decis organizarea unei întrevederi cu reprezentanții regiunii transnistrene, Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Organizației Mondiale a Sănătății.

Scopul întrevederii este de a consolida capacitățile de control a infecției COVID19, prin instruirea suplimentară a personalului medical, reactualizarea informațiilor și recomandărilor cu privire la măsurile de prevenire a importului și răspîndirii cazurilor de infecție prin Coronavirus de tip nou.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load