COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

14 pasageri din avionul cu care a călătorit moldoveanca bolnavă de coronavirus, de negăsit

14 pasageri din avionul cu care a călătorit moldoveanca bolnavă de coronavirus, de negăsit

Autoritățile din R. Moldova nu au putut identifica locul aflării a 14 pasageri ai avionului care a venit sîmbăta trecută de la Milano și cu care a călătorit femeia infectată cu coronavirusul de tip nou.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că acești pasageri au îndeplinit fișele oferind date eronate și de aceea nu au fost găsiți deocamdată, transmite Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

În total, în avionul care a adus în R. Moldova primul caz de coronavirus s-au aflat 136 de persoane, inclusiv patru din Transnistria și cîțiva ucraineni.


Pasagera care a stat alături de bolnavă în avion a fost testată și rezultatele de la laborator au arătat că aceasta nu este infectată cu COVID-19.

Directorul Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru, a afirmat, în cadrul aceleiași conferințe, că starea de sănătate a femeii de 48 de ani, tratată într-o boxă separată a acestei instituții, cu ventilare separată, s-a îmbunătățit, „semnele de inflamație au cedat”, simptomele care mai persistă fiind ca în cazul unei „pneumonii banale”: „Nimic neobișnuit nu este”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load