TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Eurovision 2020: Moldova va evolua în cea de-a doua semifinală (FOTO/VIDEO)

Eurovision 2020: Moldova va evolua în cea de-a doua semifinală (FOTO/VIDEO)

Cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision va avea loc la Rotterdam, în perioada 12-16 mai. Olanda a primit dreptul de a găzdui concursul Eurovision Song Contest 2020, după ce reprezentantul țării Duncan Lawrence a cîștigat competiția în 2019 cu piesa Arcade.

Astăzi, au fost anunțate rezultatele tragerii la sorți organizate de către membrii comitetului Eurovision.

Moldova va evolua pe 14 mai 2020, în cea de-a doua semifinală Eurovision, transmite NOI.md cu referire la unica.md.


Cine nu va reprezenta țara la competiție încă nu cunoaștem. Etapa de audiții live va fi organizată pe 1 februarie 2020, cu difuzare la TV Moldova 2. Cele 36 de piese vor fi audiate de juriu.

nu a fost încă anunțat. Potrivit directorului general al Channel One (canalul este responsabil pentru pregătirea participantului în acest an) Konstantin Ernst, numele artistului va fi cunoscut pînă la sfîrșitul lunii februarie.

Pe 12 mai, în prima semifinală, vor evolua reprezentanții din: Rusia, Macedonia, Norvegia, Belarus, Cipru, Lituania, Croația, Suedia, Azerbaidjan, Malta, Israel, Slovenia, Australia, Ucraina, România, Irlanda și Belgia.

În a doua semifinală, pe 14 mai, vor participa Austria, Danemarca, Moldova, Bulgaria, Polonia, Elveția, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania și Estonia. Participanții din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia și Franța, precum și țara cîștigătoare a anului trecut – Olanda – vor merge automat în finale.

A 65-a ediție a concursului Eurovision va avea loc în perioada 12-16 mai, în Sala de Concerte Ahoy. Logo-ul spectacolului a selectat un cerc de steaguri din 41 de țări participante, aranjate în ordinea primei participări la eveniment, iar deviza este „Deschideți”.

Reprezentantul rus Sergey Lazarev a ocupat locul al treilea cu Scream.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load