Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Valeria Pașa a vorbit despre dezamăgirile și experiența trăită la Eurovision

25 mar. 08:15   Showbiz
2963 0

Interpreta Valeria Pașa spune că Eurovisionul din acest an este o experiență în plus în cariera sa, care i-a adus multe avantaje.

Invitată la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8, aceasta a mărturisit că a avut noroc de o echipă profesionistă cu oameni dedicați.

Mai mult, interpreta nu se simte dezamăgită și consideră că acest concurs i-a adus multe avantaje:

„Pe moment a fost o dezamăgire. Mie acest concurs mi-a adus multe avantaje: echipa cu care am lucrat, oamenii care au fost alături, care au creat această piesă, soliștii, coregrafii. Este o echipă mare cu care noi continuăm. Eurovisionul a fost ca un start pentru mine, până la Eurovision eu mai lansam piese, dar nu erau atât de populare. Odată cu piesa „Anti-princess” a răbufnit acea anti-prințesă din mine și continui în același ritm”.

Povestea din spatele melodiei „Anti-princess”


Și-a dorit o piesă puternică pentru Eurovision, cu sens și care să o definească. Din start a omis variantele de piese care ar prezenta-o într-o lumină de fată gingașă, și s-a concentrat pe ceva îndrăzneț și modern, ceea ce spune că o definește în totalitate - o anti-prințesă.

„Eu am zis că vreau o piesă de Eurovision, vreau să fie una bună, puternică. Pentru mine piesa de Eurovision este ceva ce se ascultă la moment, mai ales în Europa și eu mă bucur că această piesă a fost clasată în topurile internaționale foarte sus. E o piesă care îți rămâne în minte”.

4
5
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?