X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Suedia întreprinde măsuri de securitate sporite înainte de Eurovision

28 mar. 08:45   Externe
1802 0

Malmö, al treilea oraş ca mărime din Suedia, se pregăteşte să găzduiască Eurovision la începutul lunii mai în condiţii de securitate tensionate, pregătit să stopeze perturbări atît în interiorul, cît şi în afara locului de desfăşurare a competiției.

În oraşul din sudul ţării, cu 362.133 de locuitori - şi 186 de naţionalităţi - se intensifică lucrările pentru a asigura fiabilitatea transportului public în jurul evenimentului din 5-11 mai.

Suedia şi-a ridicat nivelul de alertă, iar poliţia se declară pregătită să acţioneze în situații de risc, notează Noi.md cu referire la news.ro.

"Multe conflicte din întreaga lume pot afecta munca noastră şi viaţa de zi cu zi a locuitorilor din Malmö.Cu cîteva luni înainte de eveniment, aveam deja cereri de autorizare pentru organizarea de mitinguri", a spus purtătorul de cuvînt al poliţiei, Niels Norling.

În același timp, oamenii legii refuză să comenteze, deocamdată, sosirea unor eventuale întăriri pentru a asigura securitatea celor aproximativ 100.000 de turişti, care sînt așteptați din 80 de ţări pentru această ocazie.


2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?