TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Valentin Uzun ș Irina Kovalsky intră în forță în competiția Eurovision 2020 (AUDIO)

Valentin Uzun ș Irina Kovalsky intră în forță în competiția Eurovision 2020 (AUDIO)

Două voci de excepție, artiști în adevăratul sens al cuvîntului, Valentin Uzun și Irina Kovalsky au hotărît să își unească forțele pentru a cîștiga selecția națională a concursului Eurovision 2020.

”Moldovița”, este melodia care sper ei să le poarte noroc și cu care își propun să cucerească scena de la Eurovision și să farmece publicul european.

”Cu doamne ajută! Participanți al Eurovision 2020! Valentin Uzun și Irina Kovalsky! Contăm pe sprijinul vostru prieteni! Vrem doar să vă rugați pentru noi, să ne țineți pumnii și doriți-ne un sincer succes”, a scris Irina Kovalsky pe pagina sa de facebook.


Artista a menționat că își doresc din suflet să reprezinte cu demnitate această țară mică, însă foarte bună și primitoare, pe nume Moldova.

”Melodia noastră - Moldovița prezintă carisma noastră, viața noastră, țara noastră. Sîntem moldoveni - un popor vesel, iată de ce am compus această melodie pentru a participa cu ea la concurs, iar ceea ce se va întîmpla pe scenă va fi creat din toată inima Hai Moldova! Hai Moldovița!”, a mai scri Irina.

De menționat că în acest an avem multe nume sonore în lista concursanților de la Eurovision, printre care: Pasha Parfeny, Diana Rotaru ș.a.

În acest an, cea de-a 65 ediție a Concursul Muzical Eurovision 2020 va avea loc în Rotterdam, Olanda, asta după ce în 2019 marele cîștigător al concursului a devenit Duncan Laurence cu melodia Arcade.

41 de țări vor participa la ediția din 2020. Bulgaria și Ucraina au revenit în concurs după ce au absentat în 2019, iar Muntenegru și Ungaria s-au retras.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load