X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vlad Filat, despre dezvăluirile care trebuiau „să arunce totul în aer”

14 iul. 2019,, 20:45   Politică
6860 0

Într-un interviu pentru TV8, fostul premier Vlad Filat comentează propria declarație din plenul Parlamentului, înainte de a fi pus sub cătușe, precum că totul va fi aruncat în aer.

Filat declară că la început, după ce a fost încarcerat, credea că transmite mesaje și începe să comunice, doar că această comunicare se „lovea” de o cenzură, în prima instanță, după care de un blocaj direct.

„Ceea ce transmiteam eu prin așa-numitul avocat Igor Popa ori nu ajungea acolo unde transmiteam eu mesaje, ori ajungeau în primă instanță la GBC, ori, un al treilea model de a stopa mesajele mele, cu argumentările de rigoare înainte de a transmite mesajul că nu trebuie să se ia în serios ceea ce transmit eu fiindcă am o anumită stare”, a declarat Vlad Filat.

Fostul premier spune că dacă ar fi avut un alt avocat nu era să fie izolat. „Mă refer la o izolare totală în plan extern și în plan intern. Ei nu au urmărit arestarea mea, arestarea mea, ei au urmărit eliminarea mea din activitatea politică, în rezultat, eliminarea Partidului Liberal Democrat pentru a prelua puterea în întregime”, a mai declarat politicianul.

Vlad Filat spune că „războiul” împotriva lui s-a început după ce a constituit o comisie guvernamentală privind situația pe piața media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?