Sandu spune cînd reprezentanții companiei Kroll ar putea veni la Chișinău

Sandu spune cînd reprezentanții companiei Kroll ar putea veni la Chișinău

Reprezentanții companiei Kroll sînt gata să vină în vizită în Republica Moldova pentru a discuta cu actuala guvernare despre copia raportului care a dispărut, raportului Kroll 2.


Declarația a fost făcută de prim-ministrul Maia Sandu într-un interviu pentru Ziarul de Gardă, transmite tv8.md. 


Maia Sandu spune că nu a văzut cel de-al doilea raport Kroll referitor la frauda bancară. Șefa cabinetului de miniștri a menționat că a făcut o solicitare către compania Kroll ca să ofere o copie a acestui raport.


„Am discutat cu guvernatorul Băncii Naționale care mi-a zis că Banca Naționalănu are raportul. Dînsul mi-a zis că în ziua în care a ajuns raportul Kroll 2 la Banca Națională, a fost preluat imediat de Procuratura Generală. Acum, mă rog, trebuie să cercetăm, să vedem dacă cineva de la Banca Națională l-a văzut sau nu, pentru că asta a fost în perioada precedentului guvernator. Se pare că copia raportului Kroll 2 este la Procuratura Generală și de acolo nu putem să-l obținem”, a afirmat politiciana.


Prim-ministrul vrea să discute cu reprezentanții Kroll sau, eventual, cu o altă companie despre un contract de recuperare a banilor din miliardul furat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load