X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sandu spune cînd reprezentanții companiei Kroll ar putea veni la Chișinău

1 iul. 2019,, 08:11   Politică
4555 0

Reprezentanții companiei Kroll sînt gata să vină în vizită în Republica Moldova pentru a discuta cu actuala guvernare despre copia raportului care a dispărut, raportului Kroll 2.

Declarația a fost făcută de prim-ministrul Maia Sandu într-un interviu pentru Ziarul de Gardă, transmite tv8.md.

Maia Sandu spune că nu a văzut cel de-al doilea raport Kroll referitor la frauda bancară. Șefa cabinetului de miniștri a menționat că a făcut o solicitare către compania Kroll ca să ofere o copie a acestui raport.

„Am discutat cu guvernatorul Băncii Naționale care mi-a zis că Banca Naționalănu are raportul. Dînsul mi-a zis că în ziua în care a ajuns raportul Kroll 2 la Banca Națională, a fost preluat imediat de Procuratura Generală. Acum, mă rog, trebuie să cercetăm, să vedem dacă cineva de la Banca Națională l-a văzut sau nu, pentru că asta a fost în perioada precedentului guvernator. Se pare că copia raportului Kroll 2 este la Procuratura Generală și de acolo nu putem să-l obținem”, a afirmat politiciana.

Prim-ministrul vrea să discute cu reprezentanții Kroll sau, eventual, cu o altă companie despre un contract de recuperare a banilor din miliardul furat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?