X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Declarațiile premierului român, Marcel Ciolacu, au stîrnit mare supărare

9 mai. 03:55   Externe
5715 0

Declarațiile recente ale premierului de la București, Marcel Ciolacu, despre zona Moldova din România a provocat indignare și nemulțumire în rîndul locuitorilor de acolo.

Într-un sondaj realizat de postul TV Vocea Botoșani, județ, care se află în zona Moldova, România, oamenii au fost întrebați ce părere au despre ceea ce a spus Marcel Ciolacu recent. Premierul român, aflîndu-se cu o vizită la Timișoara, a spus că "Buzăul [n.r. - orașul, în care s-a născut Marcel Ciolacu] nu este în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi".

La aceste declarații, locuitorii din Botoșani au reacționat imediat, spunînd că sunt nedumeriți cum o persoană, care face astfel de comentarii poate ocupa o funcție atît de înaltă în stat.

"Este un om, care nu-și coordonează gîndirea. Cum să scapi ca om politic o asemenea expresie. Au ajuns toate lichelele sus, care își bat joc de un popor întreg".

"Cum să-l condamn, dacă doar de atît îl duce mintea".


"A spus așa despre moldovenii, care merg și votează la alegeri".

"Totuși Moldova a dat cele mai mari personalități ale României din toate timpurile. Nici măcar nu merită comentată declarația lui".

Menționăm că după ce a stîrnit cu vorbele sale un val de nemulțumire, Marcel Ciolacu a venit cu scuze.

"Deci departe de mine sa jignesc pe cineva. Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timişoara şi unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simţit jignit le cer scuze, nu asta mi-am dorit".


2
7
1
2
40

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав