COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Marc Tkaciuk a fost scos de sub urmărire penală

Marc Tkaciuk a fost scos de sub urmărire penală

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că a dispus scoaterea lui Marc Tkaciuk de sub urmărire penală și clasarea procesului penal în care acesta era vizat.

Mark Tkaciuk a avut statut de bănuit într-o cauză penală pentru evaziune fiscală. Respectiva cauză penală a fost pornită de Procuratura Anticorupție pe 21 septembrie 2017, pe faptul pretinselor acțiuni de evaziune fiscală, comise de către factori de decizie ai Școlii Antropologice. În aceeași zi, dosarul a fost expediat pentru investigare, conform competenței, la PCCOCS, care a efectuat acțiuni de urmărire penală ce nu impuneau implicarea unor persoane concrete, scrie unimedia.info.

Acum 3 luni, Marc Tkaciuk a fost recunoscut în calitate de bănuit și audiat, ultimul negând bănuiala. „Rezultatele obținute ca urmare a acțiunilot de urmărire penală au permis concluzionarea lipsei faptului infracțiunii”, anunță Procuratura.


Potrivit legislației, decizia Procuraturii poate fi contestată în ordine ierarhică, iar ulterior, la judecătorul de instrucție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load