TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fundația lui Plahotniuc a sponsorizat un eveniment organizat de Ambasada României

Fundația lui Plahotniuc a sponsorizat un eveniment organizat de Ambasada României

După mai bine de 8 luni de la evenimentul organizat cu ocazia Zilei României de către Ambasada României la Chișinău, Ministerul român de Externe a venit cu o explicație privind sponsorizarea evenimentului de către Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

Astfel, potrivit Ministerului de Externe român, Ambasada a transmis peste 30 de invitații de sponsorizare pentru organizarea recepției din decembrie 2018, costurile fiind suportate de 14 sponsori, printre care s-a aflat și Fundația „Edelweiss”, cu care s-a încheiat un contract de sponsorizare.


Obiectul sponsorizării l-a constituit acoperirea unei părți din cheltuielile necesare organizării de către personalul hotelului a unui bufet oferit invitaților în cadrul recepției. În schimbul acestei sponsorizări Ambasada s-a obligat să asigure prezentarea publică a numelui Fundației Edelweiss în timpul evenimentului.

Mai mult, se notează că „Obligațiile Ambasadei, rezultate din contractele de sponsorizare, s-au rezumat doar la prezentarea publică a numelui sponsorilor în cadrul evenimentului. Contractul de sponsorizare este un contract tip, standardizat, utilizat în toate aceste situații, conținutul acestuia fiind aprobat anterior de către Ministerul Afacerilor Externe”.

Amintim că anul trecut, cu ocazia recepției de 1 decembrie, evenimentul organizat de Ambasada României la Chișinău a beneficiat de o sponsorizare a fundației Edelweiss, ce aparține fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, pe atunci la putere în Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load